7. mai 2009

Flotte presentasjoner med Keynote

Har du noen gang holdt foredrag og hatt behov for å presentere websider eller andre bilder som er komplekse/store (i dimensjon)? Det er mulig å gjøre dette effektivt og lekkert ved hjelp av Keynote (en av mange grunner til å velge Mac). Overgangen magic move animerer forskjellen i tilstanden til objekter som inngår på flere etterfølgende lysbilder. Denne filmen viser hvordan effekten magic move kan brukes kreativt til å raskt lage flotte presentasjoner. Filmen er innspilt i HD (se gjerne i fullskjerm nedenfor, evt. direktelenke her: http://www.youtube.com/watch?v=gd6Uv_Cw_-Y)

Magic move er i seg selv veldig spennende og den kan brukes til mye mer enn vist i filmen over. Jeg krydrer som regel med en del ekstra for å forbedre ytterligere, men filmen viser i hvertfall grunnprinsippene til hvordan du raskt kan lage visuelt tiltalende presentasjoner. Se opp for flere Mac-relaterte tips fremover!

5 kommentarer:

 1. Da har jeg lært noe nytt i dag også. Takk for tips! :-)

  SvarSlett
 2. Takk for god instruksjon. Veldig hjelpsomt.

  SvarSlett
 3. Fin instruksjonsvideo :) Ser ut til at jeg må skaffe meg Keynote! Det der var lekkert!

  SvarSlett
 4. Keynote er lekkert. OS X er proppfull av snedig funksjonalitet og Mac-programmer generelt er så godt utformet at det ikke bare er en drøm å jobbe med, men jeg som bruker blir inspirert, oppfordret og får til å løse ting jeg tidligere (før jeg switchet til Mac) ikke kunne drømme om. Jeg har for øvrig flere Keynote-triks opp i ermet, men de får komme etterhvert.

  SvarSlett
 5. Flott, det er en fryd å bruke Keynote i undervisningen - og det er flott at du deler tips og tricks som jeg stort sett ikke har tid til å finne ut på egenhånd.

  SvarSlett