22. mars 2011

Interessante innlegg om læring

Det har vært litt stille på denne bloggen i det siste. Det er ikke fordi jeg ikke vil blogge og dele mer. Det skyldes rett og slett at jeg har skrevet en del av innleggene jeg kunne skrevet her, på jobben sin blogg: http://blogg.itfag.hist.no. Jeg kommer fortsatt til å skrive her (oftere enn før), men tror du kan ha interesse av å sjekke ut itfag-bloggen også. Her er noen av innleggene jeg har skrevet om læring: I tillegg er det en god del innlegg om teknologi, IKT, tips, triks, FoU-arbeid og liknende, så jeg anbefaler å legge itfag-bloggen til i leselisten din. Legg GJERNE igjen en kommentar på itfag-bloggen (jeg er redaktør og følger tett opp)

3 kommentarer:

 1. Hei! kom over bloggen din fordi jeg hadde noen sp.mål ang iphone4...-
  -ser ut som du har rimelig peiling så er så frekk å spørr her siden jeg ikke finner svar noen plass.
  Fant til min store forskrekkelse ut at meldinger jeg har slettet (for lenge sien)finner jeg igjen når jeg går inn på telefonen der man kan søke i iphone...meldingene kommer opp som "topptreff".De kan ikke åpnes, men første linje kan leses.
  Hvordan sletter man denne loggen?? Vet du??

  Hilsen Gjest som bare stakk innom.

  SvarSlett
 2. Hei, dette vet jeg dessverre ikke noe om. Du får høre på forumet til mac1.no, der får du trolig svar :-)

  SvarSlett
 3. Hei, hadde samme problem, men fant ut at du kan gå på "Innstillinger" - "spotligth søk" og ta vekk haken for "meldinger". Da vil de ikke vises i "søk i iphone".

  SvarSlett