8. september 2008

Del så skal du få

Deling er et sentralt ledd i en rekke Web 2.0-tjenester. Du leser trolig mye hver dag, og hvorfor ikke dele det mest interessante med andre?

Personlig har jeg to primærkilder hvor jeg deler det jeg leser (som er av høy kvalitet) med andre. Merk at begge kildene er tilgjengelige som RSS:

Jeg liker tilsvarende å lese hva andre har delt. Jeg følger med på noen få delte delicious fra andre, men skulle gjerne hatt tips om flere, særlig delte elementer fra Google Reader. Deler du noe over delicious, google reader eller andre systemer? Tips mottas med stor takk!

4 kommentarer:

 1. Du er nå lagt til i mitt nettverk på Delicious. Takk for tipset, jeg har fra før stor glede av flere av de andre som jeg følger med på, så jeg får nok glede av å følge deg også. Jeg er Ingwii dersom du er interessert. Skal se nærmere på deling gjennom Google reader, det er sikkert også lurt.

  SvarSlett
 2. Det er praktisk å dela bokmerker. Ein får jo ein del tips via bloggpostar, men kanskje endå fleire ved å sjå på bokmerka itl folk.

  Her er mitt bidrag:

  Bokmerker: http://www.diigo.com/user/guttorm1979 (held på med overgang frå furl)

  Mine arkiverte saker frå newsgator:
  generelt: http://services.newsgator.com/ngws/svc/ClippingsRSS.aspx?uid=979001

  Læring/IKT i læring:
  http://services.newsgator.com/ngws/svc/ClippingsRSS.aspx?uid=979001&fid=5796065

  Læringsressursar:
  http://services.newsgator.com/ngws/svc/ClippingsRSS.aspx?uid=979001&fid=5828819

  Verktøy/Tenester:
  http://services.newsgator.com/ngws/svc/ClippingsRSS.aspx?uid=979001&fid=5844150

  SvarSlett
 3. Takk, dere er nå lagt til i RSS! Oppdaget også at en kan se på andres delicious-nettverk, og det er jo nyttig for da treffer en andre som er interessante å "følge". Fantastisk funksjonalitet i slike Web 2.0-tjenester!

  SvarSlett
 4. Diigo har og eit system der ein får anbefalt "likesinna" basert på felles bokmerker

  SvarSlett