20. juni 2011

Webinar om PLN

De som har tatt det nettbaserte faget IKT og læring (LN504D) får mulighet til å delta på et webinar om PLN (personal learning network). Vil du delta? Du får også lov! Webinaret holdes onsdag 22.juni kl 14 og varer ca 1,5 time. Du trenger ikke å melde deg på - jeg kjører webinaret uansett antall deltakere. Hva skjer?
Program:
 • Velkommen ved faglærer Svend Andreas Horgen
 • Foredrag: Hva er PLN? (Svend Andreas Horgen) - har holdt dette foredraget som del av et større opplegg en god del ganger og tror det er ok innholdsmessig
 • Diskusjon: Ditt PLN, erfaringsutveksling
 • ... (mulig noen andre vil holde et lite bidrag)
Et webinar åpner for dialog, erfaringsutveksling og aktiviteter underveis. Jeg tar dette som både et faglig webinar med (forhåpentligvis) interessant innhold, og samtidig en uttesting av hva Adobe Connect er god for. Jeg har prøvd dette samarbeidsverktøyet ut i praksis flere ganger tidligere i vår, og ser mange muligheter for kreative webinarer. I praksis er dette altså et nettbasert seminar (derav ordet "webinar") hvor vi bruker verktøyet Adobe Connect. De som deltar må ha PC/Mac og helst installere en spesiell Adobe-plugin på forhånd (du blir spurt om dette når du åpner lenken under). Resten er rimelig selvforklarende, men tenk "faglig seminar der alt skjer på nett og du kan delta fra hvor du vil".
Interessert? Bare møt opp på https://connect.uninett.no/iktl/ (onsdag 22.juni, gjerne noen minutter før kl 14). Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe spesielt du ønsker skal tas opp.
PS: Dersom du vil teste ut at det tekniske fungerer slik at du kan høre lyd, evt. snakke selv og liknende, så tar jeg en liten test kl 13 tirsdag 21.juni.
Velkommen!

4 kommentarer:

 1. Bra initiativ og et flott tilbud. Jeg skal delta :-)

  SvarSlett
 2. Flott - hjertelig velkommen Tom Erik! Er det forresten noen som har forslag til en passende Twitter-tagg?

  SvarSlett
 3. BRA jobbet!
  Dette var veldig spennende. Hvor kommer opptaket til å ligge?

  SvarSlett
 4. Hei, pga sommerferie fikk jeg ikke gjort ferdig opptaket, men her er en lenke som jeg håper fungerer (ikke redigert) : https://connect.uninett.no/p51796389/

  SvarSlett